Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2023 р., 16:38
Державна служба зайнятості пропонує навчання учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни.   Луганський обласний центр зайнятості пропонує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни пройти навчання у закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. На вибір 95 професій та 365 освітніх програм для навчання, які розміщені на сайті Державного центру зайнятості. Компенсація витрат на проїзд до місця навчання та у заворотному напрямку, а також надання місця проживання на період навчання. Фінансування професійного навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Перелік ліцензованих професій тут https://bit.ly/3FJStzK Реєстр освітніх програм тут https://bit.ly/3QFX4ZU Перелік закладів освіти для проведення навчання тут https://bit.ly/3FK84PS Звертайтеся за телефонами 0505874302, 0999783630, 0663780527 або подайте заявку на навчання онлайн на сайті ДЦЗ  https://edveteran.dcz.gov.ua/   вказавши Луганський обласний центр зайнятості бажаним для отримання направлення на навчання. Навчання допоможе підвищити конкурентоспроможність на ринку праці та працевлаштуватись! Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr        
09 Листопада, 2023 р., 10:44
Розпочалася четверта хвиля прийому заявок на вступ до вищих закладів освіти   Міністерство освіти і науки України анонсувало четверту хвилю прийому заявок на вступ до вищих закладів освіти.  
08 Листопада, 2023 р., 11:33
Чи може працівник відмовитися від відрядження?
07 Листопада, 2023 р., 20:49
 Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» військова адміністрація оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Програми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано