Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Листопада, 2023 р., 15:32
Опитування осіб, віком від 14 до 35 років, в рамках моніторингу практики застосування та ефективності положень Закону України «Про основні засади молодіжної політики»        Комітет Верховної Ради з питань молоді і спорту розпочав роботу з аналізу ефективності Закону України «Про основні засади молодіжної політики» від 27 квітня 2021 року №1414-ІХ. Метою даного моніторингу є аналіз практики застосування положень відповідного Закону та його впливу на створення умов для участі молоді у громадському, політичному, соціально-економічному та культурному житті суспільства, а також забезпечення гарантій соціально-економічного розвитку молоді в Україні.       У разі виявлення на підставі проведеного дослідження неефективності чи недостатньої ефективності положень Закону, Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту буде ініціювати внесення змін до законодавства, пропонуватиме додаткові заходи щодо посилення підтримки молоді в реалізації її соціально-економічного та політичного потенціалу або рекомендуватиме Кабінету Міністрів України вжити додаткові заходи щодо забезпечення необхідного нормативно-правового регулювання.      Для проведення комплексного аналізу Комітету необхідно зібрати інформацію і доказову базу, які дозволять оцінити ефективність норм Закону. До процесу опитування запрошуються фізичні особи, віком від 14 до 35 років. Для надання відповіді на запит необхідно заповнити відповідну Google форму за посиланням https://forms.gle/cF9k9Hgu1vxAYXKb7. Участь у опитуванні є анонімною. Опитування буде проводитись до 31 грудня 2023 року включно.
27 Листопада, 2023 р., 12:37
    Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в рамках Бандерівських читань.    Метою Конкурсу є залучення молодих інтелектуалів до осмислення процесу розвалу російської імперії як завершальної точки російсько-української війни. До участі запрошуються молоді дослідники - молоді військовослужбовці, студенти вищих навчальних закладів, магістранти, аспіранти, молоді вчителі та науковці до 32 років. Тематика Конкурсу: ● Розвал російської імперії – запорука української перемоги. ➢Україна як центр тяжіння для населення сучасного півдня московії (від Бєлгорода до Кубані). ➢Чому тільки розвал росії на десятки малих держав є запорукою української перемоги і тривалого миру в Європі? ➢Вплив України на облаштування земель росії після її розвалу. ● Перебудова українського війська: якою повинна бути наша армія, щоб гарантувати довгостроковий мир? ➢Яких Збройних сил Україна потребуватиме після перемоги? ➢Україна - гарант безпеки у світі з однією з найсильніших армій. ● Україна – регіональний і світовий лідер: як нам реалізувати свій потенціал повною мірою? ➢Безпекова формула у Європі - нові геополітичні центри. ➢Формування нових союзів під проводом Києва. Україна – ключ до безпеки Західного світу.
25 Листопада, 2023 р., 13:57
В Новоайдарській селищній територіальній громаді розпочато щорічну акцію «16 днів проти насильства» з 25 листопада по 10 грудня. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.
24 Листопада, 2023 р., 12:04
Роботодавці вдячні за компенсацію витрат на оплату праці ВПО
22 Листопада, 2023 р., 10:35
Роботодавці можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет роботодавця. Реєстрація кабінету тут: dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-kabinetu Після модерації ваша вакансія з'явиться на всіх ресурсах служби зайнятості, зокрема на єдиному порталі вакансій jobportal.dcz.gov.ua і ми почнемо підбір кандидатів! Всі, хто шукає роботу, можуть здійснити підписку на вакансії за галуззю або регіоном через наші чат-боти у Telegram t.me/DCZWorkNowBbot або Viber chats.viber.com/dczworknowbot Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано