Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2017 р., 15:09
Сьогодні в Новоайдарі завершено капітальний ремонт вулиці Сонячна
18 Серпня, 2017 р., 11:13
Новоайдарська селищна рада придбала додаткові контейнери для збору пластикових пляшок. Сподіваємось, що наші мешканці почнуть сортувати сміття, що зменшить шкідливий вплив на екологічний стан нашого селища. 
17 Серпня, 2017 р., 11:39
В Новоайдарі побудовані нові майданчики під сміттєві баки. Придбано нові контейнери для збору сміття. Скоро на маршрут вийде нова автомашина для збору сміття.
12 Серпня, 2017 р., 11:48
Популяризуємо спортивний спосіб життя серед молоді. Наші діти скаржаться, що в Новоайдарі немає секції баскетболу. Будемо в найближчому майбутньому створювати спортивний клуб або спортивне комунальне підприємство на базі селищної ради, де обов'язково з'явиться секція з баскетболу. А поки в парку провели міні - змагання. Штрафні кидки на точність в баскетбольне кільце. Приз баскетбольний м'яч.
29 Липня, 2017 р., 18:01
       Керівництво Новоайдарської селищної ради спільно з небайдужими новоайдарцями сьогодні очищали річку Айдар від очерету, водоростей та сміття.
07 Липня, 2017 р., 14:08
      Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував 7 липня Новоайдарі на стадіоні «Колос», де проходила фінальна частина Фестивалю з вуличного футболу. Ініціатором фестивалю є народний депутат України Віталій Курило, організатором виступила обласна, районна федерації футболу і Новоайдарський селищна рада. Андрій Васильович подарував всім командам-учасницям змагань м`ячі та нагородив переможців. 
01 Липня, 2017 р., 20:26
        Новоайдарська селищна рада разом з районною організацією ВФСТ "Колос" та районною федерацією футболу організували відкритий чемпіонат смт.Новоайдар по футболу. Ігри будуть проходити по середах на стадіоні "Колос" в смт.Новоайдар.      1 липня 2017 року відбувся 1 тур відкритого чемпіонату селищної ради з футболу, в якому приймають участь сім команд. Кожній команді, яка бере участь в турнірі, було подаровано м'яч від Федерації футболу України.       Турнір викликав в селищі великий інтерес. У перший ігровий день на трибунах були присутні багато уболівальників. Запрошуємо всіх на стадіон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано