Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День селища - 2018

Дата: 14.10.2018 16:44
Кількість переглядів: 481

Фото без описуТрадиційне свято, засноване багато років тому - День селища - провели 13 жовтня жителі та гості Новоайдару.

У програмі святкування були і спортивні змагання, і концерт, і ігри та розваги для дітей і молоді.
Святкування розпочалося зі спортивних змагань з футболу та настільного тенісу. У дитячому футбольному турнірі взяли участь 6 команд. Турнір, присвячений Дню селища, подарував багато яскравих емоцій не тільки дітям, а й дорослим уболівальникам. Переможцям команд були вручені медалі, а команді-переможцю - кубок.

Новоайдарська селищна рада провела в парку «Сосновий» турнір з настільного тенісу, присвячений Дню селища. Боротьба за призові місця була дуже захоплююча. Варто відзначити фіналістів цього турніру - Ткачова Ігоря, Гречишкіна Олександра, Редько Олександра і Кислого Олексія, які показали хороший рівень і заслужено отримали заохочувальні призи - тенісні ракетки. Плануємо зробити цей турнір традиційним.

Розвагою для найменших мешканців селища стала дитяча анімаційна програма з конкурсами, танцями та іграми. Веселі ляльки-аніматори Карамелька і Коржик не обійшли своєю увагою жодного маленького гостя на святі. В ході дитячої програми діти взяли участь в цікавих експериментах: «викликали» з пляшки Джина, займалися виготовленням штучного снігу і «зелених черв'яків», надували кульки та багато іншого. Ми сподіваємося, що всі юні глядачі отримали масу позитивних і яскравих емоцій.

Офіційну частину святкування відкрив вітальним словом селищний голова Шопін Ігор Вікторович, який привітав усіх присутніх зі святом, подякував, що зібралося так багато глядачів, побажав усім міцного здоров'я, радості і сімейного благополуччя. Ігор Шопін розповів про зміни, що відбулися в нашому селищі: про проведені ремонти доріг і тротуарів, ліній вуличного освітлення, реконструкції площі, придбання нового пасажирського автобуса, який буде незабаром здійснювати внутрішні перевезення, забезпечуючи комфорт і безпеку пасажирам. Також поділився планами про подальший розвиток селища на майбутнє. Під час проведення офіційної частини всім ювілярам, ??які 13 жовтня святкували свої дні народження, були вручені пам'ятні подарунки. З нагоди майбутнього свята - Дня захисника України, хлопцям, які захищали і продовжують захищати рідну землю на сході нашої Батьківщини, були сказані величезні слова подяки за наше спокійне небо, вручені від Новоайдарського селищної ради подарунки. Також на святі були відзначені місцеві жителі, які беруть активну участь у розвитку селища в різних його сферах. Всім жителям з цих категорій адресувалися щирі слова та подарунки. 

Святковий концерт розпочала яскрава і артистична Василина, а естрадний ансамбль пісні і танцю Луганської обласної філармонії «БеЗМеЖ», який доповнив її виступ, нікого не залишив байдужим. Ми сподіваємося, що їх репертуар сподобався всім поколінням, кожен глядач знайшов для себе улюблені музичні композиції.

Далі своє яскраве шоу показали «вогняні» хлопці, які представили театралізоване дійство «Танець вогню», залишивши незабутні, захоплюючі і вражаючі спогади у кожного глядача. Всі жителі були в захваті від полум'я, трюків і вогненних фігур.

Слід також зазначити, що якісне і яскраве освітлення поряд з використанням диму створювало незвичну і казкову атмосферу свята. Дякуємо Дмитру Білому та всім співробітникам агенції "Artbuz event" за чудову організацію свята.

Закінчилося свято святковою дискотекою, де не тільки молодь і підлітки мали можливість «відірватися», а й більш дорослі жителі провели з радістю свій вільний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано