Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, громада.

Дата: 07.12.2016 10:00
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Від імені Новоайдарської селищної ради та від себе особисто, вітаю Вас із Днем місцевого самоврядування!
Це свято усіх громадян нашої держави тому, що саме через органи місцевого самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців громади.
Завдяки реформі місцевого самоврядування, місцева влада стає незалежною у прийнятті рішень в межах своїх повноважень, питання вирішуються на тому рівні, де це найбільш ефективно. Більше повноважень, ресурсів та відповідальності переходить до людей, в громаду. Фіксована частка грошей від податків надає фінансову незалежність, повноваження вирішувати всі місцеві питання, право розпоряджатися землею на всій своїй території. Дуже важливо, що місцеву владу обирають люди, а не назначають згори. 
Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, захищайте інтереси своєї громади, бо ми одна велика родина!
Тож нехай цей урочистий день додасть усім Нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого народу.

З повагою,

Новоайдарський селищний голова Ігор Шопін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано