Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій території

Дата: 01.07.2019 11:37
Кількість переглядів: 1239

Фото без описуНовоайдарська селищна рада черговий раз на початку літа ініціювала проведення толоки на річці Айдар в Новоайдарі. Чистка річки стала вже щорічною традицією. Було запрошено всіх бажаючих взяти участь в очищенні русла і берегів нашої річки.

Цього року акцію по очищенню нашої річки було проведено в два етапи. Небайдужі новоайдарці і гості нашого селища очищали русло і береги нашої річки від сміття, водоростей і заростей очерету, а також повалені дерева, які перекривають течію річки.

Це наша річка, в якій ми навчилися плавати, і вона ще допоможе навчитися плавати майбутнім поколінням, тому вона нам дуже дорога. Разом зробимо нашу річку чистішою.

Також для більш комфортного проведення відпочинку та організованого дозвілля було встановлено додаткові альтанки на березі річки Айдар та у парку «Сосновий».

Сподіваємось, що місцеві мешканці та гості селища будуть більш відповідально відноситись до  навколишнього середовища, прибирати після себе та залишати місця відпочинку та дозвілля в належному стані для наступних відпочиваючих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано