Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлення транспортної інфраструктури

Дата: 13.06.2019 10:14
Кількість переглядів: 997

На початку травня за рахунок коштів селищного бюджету Новоайдарська селищна рада розпочала проведення поточного ремонту доріг. Насамперед, роботи були розпочаті на найжвавіших автодорогах – вулицях Дружби та Незалежності. У 2019 році за рахунок коштів селищного бюджету заплановано провести поточний ремонт доріг на 7 вулицях на загальну суму 1277,0 тис. грн. У червні-липні продовжиться проведення поточного ремонту доріг по вулицях В.Пятьоркіна, Центральній, провулку Незалежності та кв. Миру.

Що стосується коштів, які були виділені Новоайдарською районною радою на проведення капітального ремонту доріг селищної ради у сумі 3500,0 тис. грн., повідомляємо, що основною умовою їх перерахування до селищного бюджету та використання є виділення з селищного бюджету такої самої суми для співфінансування. Селищна рада не має такого обсягу коштів для проведення капітального ремонту доріг, оскільки загальний розмір селищного бюджету на 2019 рік складає близько 9000,0 тис.грн., в тому числі на проведення поточного та капітального ремонту, грейдерування доріг у сумі 1871,0 тис.грн. Тому ми сподіваємося, що районна рада внесе зміни в районну Програму будівництва автомобільних доріг Новоайдарського району на 2019 рік в частині співфінансування з районного бюджету та селищного, сільських бюджетів (зараз 50% на 50% відповідно) в бік зменшення співфінансування зі сторони селищної та сільських рад, бо можливості бюджетів незрівнянні.    

Для вирішення питання дефіциту коштів для проведення капітального ремонту автодоріг на підпорядкованій території Новоайдарська селищна рада звернулась до Кабінету Міністрів України та Луганської облдержадміністрації з проханням щодо виділення субвенції для проведення капітального ремонту 7 доріг. Новоайдарська селищна рада шукає всі можливі джерела фінансування для поліпшення автодорожньої інфраструктури на території селищної ради.

Також з метою створення безпечних умов пішоходам для перетину доріг на території селища у місцях з найбільшим автомобільним рухом та у місцях, наближених до закладів освіти, за рахунок коштів місцевого бюджету та за підтримки ПРООН було нанесено дорожню розмітку на пішохідних переходах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано