Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій місць відпочинку

Дата: 30.05.2019 16:54
Кількість переглядів: 617

Фото без описуНапередодні літнього сезону Новоайдарська селищна рада за допомогою працівників комунального підприємства «Новоайдарське «СКП» вживає всі необхідні заходи щодо забезпечення проведення змістовного та комфортного дозвілля мешканців, в тому числі шляхом облаштування місць відпочинку. Особливу увагу приділяється територіям поблизу річки Айдар.  Для створення комфортних умов проведення дозвілля було облаштовано місця для перевдягання, встановлені додаткові лавочки для відпочинку. За рахунок коштів селищної ради невдовзі будуть виготовлені альтанки, які планується встановити біля річки. Для занять пляжним волейболом буде завезено пісок.

А для наймолодших наших мешканців почали встановлювати нові дитячі ігрові майданчики. Перший майданчик у 2019 року вже облаштовано на «Марсі» по вул. Зарічна. Також найближчим часом розпочнеться робота по встановленню дитячих майданчиків на вул. Сонячна та Великий шлях (біля автостанції).

Ми сподіваємось, що наші юні мешканці протягом літа будуть більше часу проводити на свіжому повітрі, загартовуватись та набиратись сил для подальшого навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано