Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новоайдар святкує!

Дата: 17.09.2017 11:28
Кількість переглядів: 334

16 вересня Новоайдар відсвяткував свою 330-у річницю!

Фото без опису

Святкування розпочалося з дитячого турніру. Організатор турніру - Новоайдарська селищна рада. У змаганнях брало участь чотири команди. Приїхали діти з сіл Смоляниново і Олексіївка, дві дитячі команди представляли Новоайдар. Переможцем турніру стала дитяча команда з села Смолянинове, яка і відвезла кубок додому. По закінченню турніру всі команди отримали по футбольному м'ячу, а всі учасники отримали медалі. 

Далі пройшла дитяча анімаційна програма, в якій брали участь багато дітей. Для них було організовано велику кількість ігор і ми сподіваємося, що їм свято сподобалося. Також всі діти отримали символічні подарунки.

Після дитячої програми були проведені показові лицарські поєдинки. Організатори свята запропонували новоайдарцям також і самим випробувати свої сили у лицарських змаганнях, де взяли участь як дорослі, так і діти. Діти були у захваті, черга бажаючих взяти участь у лицарських поєдинкахтільки зростала, тому довелося трохи посунути всю програму.

Потім відбулася офіційна частина свята. Новоайдарців зі святом привітали голова Новоайдарської РДА Сергієнко В.В., голова Новоайдарської районної ради Звєрєв Г.Р. і голова Новоайдарської селищної ради Шопін І.В. Ігор Вікторович від імені селищної ради вручив подяки новоайдарцям, які вірою і правдою служать селищу. Також привітали деяких жителів селища, яким 16 вересня також було День народження. Крім того, привітали дві подружні пари. Одні відзначили 30-тирічний ювілей свого весілля, друга пара - річницю подружнього життя. 

Виступаючи, Ігор Шопін привітав новоайдарців і гостей селища зі святом. Зазначив, що День селища - це спільне свято і що майбутнє селища, насамперед, залежить від кожного мешканця. Подякував усім, хто розвиває і впорядковує селище. Побажав міцного здоров'я, миру, добра, сімейного затишку, благополуччя, достатку і удачі у всіх починаннях. Також селищний голова привітав новоайдарців з Днем селища від імені народного депутата України Віталія Курило.

Після офіційної частини відбувся концерт кавер-групи «Белый кофе».

На завершення свята - святкова дискотека 80-90-х, де змогли "відірватися" усі бажаючі. Ми щиро сподіваємося, що новоайдарцям і нашим гостям свято сподобалось.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано