Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Толока у парку "Сосновий"

Дата: 15.04.2018 10:00
Кількість переглядів: 465

 

        Напередодні весняних свят і початком сезону активного відпочинку на природі Новоайдарська селищна рада 14 квітня 2018 організувала толоку в парку «Сосновий», в ході якої були посаджені молоді саджанці горіха, хвойних і фруктових дерев, зібрали сміття. Варто відзначити, що в толоці взяли участь досить велика кількість людей, небайдужих до стану «зелених легенів» Новоайдару. Величезну подяку хотілося б висловити педагогічним колективам і учням Новоайдарської обласної санаторної школи-інтернату та Новоайдарської школи-гімназії за активну участь у прибиранні території парку. Учні школи-інтернату самостійно виготовили близько 40 синичників, які самі діти і повісили в парку. Ми дуже сподіваємося на те, що діти, які брали участь у толоці, в подальшому не будуть смітити і стануть гарним прикладом для своїх однолітків.

                   Однією з цілей проведення цієї толоки було виховання дбайливого ставлення до природи, а також формування культури чистоти. Хотілося б сказати, що в порівнянні з проведеними толоками попередніх років кількість сміття в парку «Сосновий» зменшилося в рази. Може це сталося через встановлення достатньої кількості урн вздовж алеї парку, але дуже хотілося б сподіватися, що наші мешканці стали більш відповідально і усвідомлено підходити до стану навколишнього природного середовища. 

           Після доброї роботи слід підкріпитися, тому в завершенні акції бажаючі скуштували смачний і ароматний куліш.

          Новоайдарська селищна рада висловлює всім учасникам величезну подяку за участь в толоці! Всі разом ми відновлюємо і підтримуємо красу цього парку, робимо наше селище більш комфортним для проживання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано