Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 16.03.2017 14:55
Кількість переглядів: 306

          Традиційно  кожної третьої неділі березня відзначають День комунальника − професійне свято усіх працівників  житлово-комунальних підприємств, які виконують вкрай необхідну справу: надають ряд послуг  для забезпечення життєдіяльності населених пунктів. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного мешканця було комфортним, зручним та безпечним.

          Чи не щодня на адресу Новоайдарської селищної ради надходять питання, скарги та пропозиції щодо діяльності комунальних підприємств та їх працівників. Іноді серед них трапляються і слова вдячності працівникам житлово-комунальної галузі нашого селища. Пропонуємо новоайдарцям долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують смт.Новоайдар. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку.

          Не завжди зручно підійти і сказати “Дякую” вголос, та в будь-який момент підбадьорливі слова вдячності ви можете написати. Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, водію чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу скриньку novoaydarskarada@ukr.net.

          У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо зробити фото працівника чи прибраної ним ділянки або проведеного ремонту.

 

Новоайдарська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано