Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі святом!

Дата: 02.10.2017 14:15
Кількість переглядів: 269

День села Айдар-Миколаївка

У минулу суботу 30 вересня 2017 року відбулося свято - День села Айдар-Миколаївка. Незважаючи на похолодання, на святкування прийшли багато жителів села.
Святкова програма була сповнена різноманітними заходами, які «припали до смаку» всім, хто прийшов: від малого до великого.

Розвагою для наймолодших гостей свята стала дитяча анімаційна програма з конкурсами, танцями та іграми. Веселі ляльки-аніматори не обійшли своєю увагою жодного маленького гостя на святі. В кінці дитячої програми всі діти отримали невеликі пам'ятні подарунки. Ну, і яке ж свято без торта! Ми сподіваємося, що маленьким ласунам він дуже сподобався.
Активісти і працівники Айдар-Миколаївського клубу підготували чудову розважальну програму з піснями, іграми та привітаннями. 

Новоайдарська селищна рада висловлює величезну подяку директору ТОВ «Айдар-овоч» Павлову Олексію Леонідовичу за надану допомогу в організації свята, депутату селищної ради Копанєвій Тетяні Миколаївні, завідуючій Айдар-Миколаївського клубу Рябоконь Тетяні Володимирівні, а також всім працівникам клубу і активістам села - за хорошу організацію свята.

Ще раз всіх жителів вітаємо з Днем села. Селищна рада буде і далі продовжувати брати активну участь в його розвитку і благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано