Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Перемоги - 2018

Дата: 10.05.2018 14:15
Кількість переглядів: 360

         Напередодні святкування 73-й річниці Дня Перемоги над нацизмом Новоайдарська селищна рада привітала ветеранів бойових дій і трудового фронту Другої Світової війни. Всім ветеранам від селищної ради були вручені продуктові набори. Концертно-тематична програма, присвячена Дню Перемоги, була організована селищною радою спільно з відділом культури Новоайдарської РДА. У святкових заходах взяли участь учні Новоайдарської школи-гімназії та Новоайдарської школи-інтернату.

         На запрошення селищної ради 9 травня 2018 року на центральній площі Новоайдару виступила група «Контингент» (м.Лубни Полтавської області). Перлиною святкового концерту, безумовно, стали тематичні та патріотичні вірші у виконанні Костянтина Авсєєвича - керівника і засновника цієї групи. Під час концерту прозвучали не лише пісні військових років, також були виконані українські народні пісні та пісні, спрямовані на підтримку бойового духу військовослужбовців, які в даний час захищають кордони України. Солісти групи з головою, як кажуть, занурилися у творчий процес. Захвату від їх виступу просто не було меж. Концерт групи пройшов в супроводі гучних оплесків глядачів, за цей час солісти групи і глядачі встигли стати одним цілим. Дякуємо групі «Контингент» за яскраві емоції!

       Також 9 травня на стадіоні «Колос» пройшов товариський матч з футболу, між ветеранами команд «Хімік» (м.Сєвєродонецьк) і «Колос» (смт Новоайдар). Формат матчу - 2 тайми по 30 хвилин. Гра була дуже напружена і закінчилася з рахунком 4: 4. У серії післяматчевих пенальті команда гостей здобула перемогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано