Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Масляної в Новоайдарі

Дата: 20.02.2018 13:11
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

17 лютого 2018 року в парку «Сосновий» весело і шумно відгуляли Масляну. Проводи зими і зустріч довгожданої весни має велике символічне значення для українського народу. Ці святкування символізують не тільки пробудження природи після зимової сплячки, а й духовне пробудження людини. Ось і ми теж відсвяткували цю зустріч Зими і Весни піснями, танцями, розвагами, в яких брали участь як діти, так і дорослі. 

Свято було організоване Новоайдарською селищною радою. Хотілося сказати слова подяки всім працівникам Новоайдарського районного будинку культури, представникам Айдар-Миколаївського клубу і Марсівського народного дому за підготовку святкового концерту. Особливу подяку хочеться висловити працівникам комунального підприємства «Новоайдарське СКП»: вся робота з підготовки території до проведення свята «лягла на їхні плечі» (розчищення території, установка стовпа, сміттєвих контейнерів і ін.). Її не видно, але забирає багато часу і ресурсів. Подарунки та призи для учасників конкурсів були придбані за рахунок селищної ради.

Такі свята дуже важливі. Під час їх проведення люди спілкуються між собою, зустрічаються з керівництвом селищної ради в неформальній обстановці, де кожен може висловити свою думку, пропозиції та побажання про розвиток нашого селища. Не кожен, в силу своєї зайнятості, може прийти до селищної ради і висловити свої зауваження, ідеї щодо поліпшення умов комфортного проживання в нашому селищі.
Спасибі ВСІМ величезне за святковий настрій і добре проведений час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано