Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2018 09:01
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим стягом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

27 років – незначний проміжок часу, але за ці роки країна  пройшла довгий і важкий шлях. І сьогодні українці проливають кров за незалежність Батьківщини. Ми вдячно схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, загинув у жорстоких боях заради вільної Української держави.

День Незалежності об’єднує всіх, хто любить і шанує свою країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини. Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного селища, Луганщини та всієї України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

Зі святами вас, дорогі новоайдарці! Слава Україні!

 

Новоайдарський селищний голова     Ігор Шопін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано