Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зірки футболу у Новоайдарі

Дата: 27.10.2017 10:45
Кількість переглядів: 405

26 жовтня в Новоайдарі на стадіоні «Колос» відбувся товариський матч з футболу між командою смт.Новоайдар і командою Національної збірної України по футболу серед ветеранів. Цей матч був організований Новоайдарським селищним головою Ігорем Шопіним спільно з президентом Асоціації ветеранів футболу України Олегом Михайловичем Собуцьким. Матч пройшов в підтримку миру і єдності України. Мета проведення даного матчу в Новоайдарі - підтримати моральний дух українських військових та населення.

Всі глядачі спокійно могли поспілкуватися, взяти автограф і сфотографуватися з гравцями і тренерами ветеранської збірної. Свято в Новоайдарі вдалося, вболівальники на власні очі побачили таких легенд, як: Анатолій Дем'яненко, Іван Яремчук, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Юрій Максимов, В'ячеслав Свідерський, Юрій Грицина, Богдан Шершун.

Гра вийшла динамічною та цікавою. З рахунком 3:1 перемогли гості. У збірної ветеранів відзначилися Юрій Грицина і двічі Сергій Нагорняк, у новоайдарців гол на рахунку Олега Махортова. Імениті гості були задоволені теплим прийомом і приємно здивувалися якістю поля в цей період року.

Новоайдарська селищна рада планує і далі регулярно проводити такі масштабні турніри з запрошенням відомих спортивних людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано