Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкували і дорослі і малеча

Дата: 18.09.2016 10:00
Кількість переглядів: 343

Традиційне свято, започатковане багато років тому − День селища – провели  17 вересня мешканці та гості Новоайдару. Це 329-та річниця з дня заснування Новоайдару.

Фото без опису

У програмі святкування були і спортивні змагання, і концерт та ігри, розваги для дітей і молоді.

Святкування розпочалося вранці спортивними змаганнями з волейболу та футболу. Дитячий футбольний турнір подарував багато яскравих емоцій не тільки дітлахам, але й дорослим вболівальникам. Всім членам команд було вручено заохочувальні подарунки (м’ячі та гетри), медалі, а команді-переможцю – кубок.

Розвагою для наймолодших гостів свята стала дитяча анімаційна програма з конкурсами, танцями та іграми. Веселі ляльки - аніматори Маша та Ведмідь, Свинка Пеппа не обійшли своєю увагою жодного маленького гостя на святі. Наприкінці дитячої програми всі дітлахи отримали смачні цукерки та маленькі подарунки (мильні бульбашки та кольорову крейду). 

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом селищний голова Шопін Ігор Вікторович, який привітав усіх присутніх із святом, подякував, що зібралось так багато глядачів, побажав усім міцного здоров’я, радості та родинного добробуту. Із словами привітань виступили також голова Новоайдарської райдержадміністрації Сергієнко Віктор Валентинович та голова Новоайдарської районної ради Звєрєв Герман Рідович.

На святі вшанували ювілярів, яким виповнилося 70 років, подружню пару, яка прожила у шлюбі 50 років, молоде подружжя, яке святкувало 17 вересня День народження своєї сім’ї, та хлопців, які захищали та продовжують захищати рідну землю на сході нашої Батьківщини. Кожній із цих категорій адресувалися щирі слова та невеличкі подарунки. 

Святковий концерт розпочав місцевий гурт «Nubiru». У виконанні Вадима Рєзніка прозвучали хіти як українських гуртів, так і іноземних виконавців.

Далі своє яскраве шоу представили «вогняні» хлопці, які представили театралізовану виставу «Танець вогню», залишивши незабутні, захоплюючі та вражаючі спогади у кожного глядача. Маленькі мешканці були у захваті від полум’я, трюків та вогняних фігур.

Продовжив святкову програму гурт «Белый кофе». Вокаліст Дмитро Білий виконав багато музичних номерів з репертуарів «Океану Ельзи», ТІК, Nirvana, «Чиж і Ко», згадали також і Кузьму Скрябіна та інших виконавців.

Слід також відзначити, що дуже якісне та яскраве освітлення поряд з використанням диму створювало незвичайну та казкову атмосферу свята.

Закінчилося свято святкової дискотекою, де не тільки молодь і підлітки мали змогу «відірватись», але й більш дорослі мешканці провели з радістю свій вільний час.

Щиро вдячні всім жителям та гостям селища за теплу атмосферу, активну участь та підтримку. Надіємось, це свято стане гарною традицією, вона збиратиме у дружнє коло всі сім’ї й родини.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано