Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розробка стратегії розвитку Новоайдарської ОТГ на період до 2027 року

Дата: 02.05.2019 09:02
Кількість переглядів: 455

До уваги мешканців

Новоайдарської об’єднаної територіальної громади!

 

Новоайдарська селищна рада разом із представниками сільських рад, що увійшли до складу об’єднаної територіальної громади (ОТГ), починають розробку СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НОВОАЙДАРСЬКОЇ ОТГ на період до 2027 року.

Першим шагом з цієї складної але цікавої роботи є створення робочої групи.
18 квітня відбулось її установче засідання. Також розроблений Спільний план дій щодо розробки Стратегії, на виконання якого буде орієнтуватись робоча група (розміщено на сайті http://novoajdar.selrada.org.ua/).  

На запит громади для підвищення інституційної спроможності перспективної Новоайдарської ОТГ в сфері стратегічного планування розвитку території в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP), для надання консультаційної та методологічної підтримки ПРООН залучено Національного експерта із соціально-економічного та стратегічного планування, який буде брати участь у всіх засіданнях робочої групи та у всіх етапах процесу розробки Стратегії.

Під час опрацювання розділів Стратегії розвитку Новоайдарської ОТГ будуть проводитись анкетування мешканців, бажаючих буде запрошено до роботи у фокус-групах.

Долучайтесь до нас у facebook, група «Розробка Стратегії розвитку Новоайдарської ОТГ».

У разі наявності пропозицій для обговорення просимо направляти їх на адресу Новоайдарської селищної ради, або на електронну адресу:  strategi_novoaidar_org@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано