Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар

Дата: 16.07.2018 08:07
Кількість переглядів: 297

Фото без опису В липни 2018 р. відбувся черговий семінар для представників громади, сільських та селищної ради Новоайдарщини «Публічні закупівлі в системі Прозорро». Експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» та фахівець з публічних закупівель Микола Силенко презентували загальний огляд системи публічних закупівель та їх нормативно-правове регулювання, механізм проведення допорогових зпкупивель та проведення тендерів. Особливу увагу було приділено організації закупівельної діяльності: створення тендерного комітету, визначення уповноваженої особи та яким чином вони можуть співпрацювати. Також учасники отримали інформацію та рекомендації щодо планування закупівель. З розвитком інформаційно-комунікаційних технологій та з метою забезпечення прозорості та ефективності використання бюджетних коштів органи місцевого самоврядування все більше застосовують інструменти електронної врядування.

     Особливу увагу було приділено можливостям практичного використання та вміння працювати з процедурою відкритих торгів (оголошення про торги, підготовка тендерної документації, розгляд та оцінка тендерних пропозицій, відхилення (при необхідності) пропозицій, процедура відміни торгів, вимоги до договорів про закупівлю товарів або послуг). Учасники семінару на практиці могли отримати відповіді на свої запити та скористатися ресурсами в режимі он-лайн, відпрацювати практичні завдання.

     Заход проведено в рамках проекту «Ефективний бюджет Новоайдарщини: спільна відповідальність громади та влади» ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано